Kako omiliti žalost in olajšati žalovanje


Žalost je eno od temeljnih čustev, in prav je, da si jo pustimo občutiti, sploh kadar je na vrsti žalovanje. A pri tem je nevarno, da nas žalost preplavi tako globoko, da ne najdemo več poti iz nje. Negativne misli, ki se ji pridružijo, nas potrejo in hitro lahko pride do depresivnih stanj, zaradi katerih nismo več tisto, kar smo nekoč bili in kar smo v resnici lahko.

Žalovanje

Žalost ne shaja s pozitivnim čustvi

A imamo dobro novico, kajti nudimo vam programe obnovitve energije v telesu, ki bodo naravno prebudili vašo celično energijo ter s tem ponovno vzpostavili ravnovesje v telesu. Če se sprašujete, kako se znebiti depresije, je to odgovor za vas! V Energijski kliniki Life Center vam bomo pokazali, kako zatreti negativna čustva in kako odpraviti depresijo ali druge psihične težave. To bomo storili preko naših programov, ki vam nudijo znanja in moč, da negativne misli in čustva pretvorite v pozitivna. Kajti le, če smo notranje pozitivno naravnani in občutimo notranji mir, si lahko povrnemo in obdržimo naše zdravje.


Kako zaključiti žalovanje in se odpovedati žalosti

Žalost je normalen del žalovanja, ki ji včasih ne pustimo oditi, ker verjamemo, da je to edino, kar nas še veže na neko osebo ali stvar, ki je več ni. Zapademo v brezvoljnost, depresijo, negativnost, in v teh občutjih nas zadržuje krivda. V Life Centru boste lahko za energijsko popravljanje telesa boste deležni treh vrst storitev, E.Vitalizacija, E.Hrbtenica in E.Črpališče. E.Vitalizacija nudi strokovno vodeno globoko sproščanje s pomočjo tretmana meridianov in akupresurnih točk po celem telesu, ki dodatno pospeši cirkulacijo življenjske energije in dotok hranilnih snovi v izčrpane celice. Pri storitvi E.Hrbtenica strokovni terapevti s tehnikami masaže akupresurnih točk in meridianov vzdolž hrbtenice po Tradicionalni Kitajski Medicini odpravijo blokade in vzpostavijo izboljšan pretok živčnih poti iz hrbtenice do vitalnih notranjih organov, mišic, veziv, živcev povezanih z vretenci vzdolž hrbtenice.. E.Črpališče pa nudi voden Vodeni skupinski ali individualni program za prenos znanja in intenzivne motivacije ter zagona za novo znanje o uspešnem življenju brez nepotrebnega izčrpavanja in hitrega staranja. Programi potekajo preko pogovora v živo ali preko spleta. Če je vaše vprašanje, kako se znebiti žalosti še preden pride do agresivne depresije, imate na voljo zelo prijetno in hkrati zelo učinkovito rešitev.. Vzemite zdravje v svoje roke in nas kontaktirajte, da vam lahko pomagamo.

Žalost