Energijsko popravljanje telesa

 

Komu je program namenjen?

Strokovni program je namenjen ljudem, ki prihajajo zaradi težav z zdravjem, s konkretno zahtevo ali težavo. Priporočamo ga vsem, ki so pripravljeni spremeniti življenjske navade in so najbrž že preizkusili nekatere metode, vendar brez pravega rezultata. Namenjen je tistim, ki so osredotočeni predvsem na fizični, otipljiv rezultat.

 

Zakaj pride do težav, povezanih z zdravjem?

Način življenja, emocionalno vedenje in genetika so glavni vzroki, zakaj naše zdravstveno stanje ni stabilno. Porušeno energijsko stanje človeka vpliva na nepravilno delovanje notranjih organov. Energijsko neravnovesje v telesu nastane zaradi dolgotrajnega, ponavljajočega se negativnega obnašanja, kot so jeza, strah, skrb, panika, pretirano razmišljanje itd. Te emocije povzročajo toksično kemijo v telesu, ki se sčasoma pokaže kot fizična bolečina (v hrbtenici, kolenih, kolkih), zbadanje v prsnem košu, pojavijo se kožne bolezni, kronična obolenja ali zelo resne bolezni.

 

Kako program deluje?

Program nudi znanje in moč, kako negativna čustva pretvoriti v pozitivna. Kajti le pozitivna naravnanost in notranji mir sta osnova za pridobitev in ohranjanje zdravja. Omogoča odkrivanje toksične korenine za nastanek bolezni in poskrbi za njeno odstranitev. Pozitivne posledice programa se bodo kazale na večji moči ter motivaciji za dosego zdravega in uspešnega življenja.

 

Kaj vsebuje program?

Program je kombinacija tretmajev E.Vitalizacija, E. Hrbtenica in E.Črpališče.

Primeri izvedbe programa ENERGIJSKO POPRAVLJANJE TELESA

 

Diabetes in visok pritisk

Težava

77-letna gospa iz kmetije se je bojevala z visokim pritiskom, imela je povišan holesterol, diabetes in zgoščeno kri. Uživala je štiri vrste zdravil. Deset let je jemala zdravila za pritisk in holesterol, za uravnavanje sladkorja in redčenje krvi pa pet let. Zaradi diabetesa ji je počrnel palec na nogi. Zdravniki so jo opozorili, da lahko pride do amputacije noge, kot se je zgodilo obema njenima bratoma. Največja težava, zaradi katere je prišla na naše programe, pa so bile močne bolečine v križu.

Program

Gospa je prihajala tri mesece po štiri tretmaje na dan. Dva-krat na teden na storitev E.Hrbtenica, enkrat na dan na storitev E.Vitalizacija in enkrat na dan na storitev E.Črpališče. Ostale tretmaje je koristila le za sproščanje.

 

Rezultati

V 14 dneh je po lastni odločitvi opustila vsa zdravila. Redno si je kontrolirala nivo sladkorja v krvi, ki se je precej spustil in ostal le malo nad mejo normalnega. Kontrolirala si je tudi krvni tlak, ki se je znižal do normalnih vrednosti. Že po mesecu dni se ji je začela vračati normalna barva prsta na nogi. Po treh mesecih je bil njen prst popolnoma zdrave barve. Ko je šla na pregled, je bilo njeno zdravstveno stanje normalno. Močne bolečine v križu so popustile že po 10-ih dneh in se niso več vrnile.

 

Hude migrene

Težava

47-letno profesorico so 13 let, najmanj enkrat mesečno, pestile hude migrene. Tudi značilna slabost in bruhanje sta ji vsakič sledili. Migrene so običajno trajale tri dni, bile pa so tako močne, da je bila delovno neopravilna.

Program

Glede na dolgoletne težave smo gospe za rešitev njenih težav predlagali vsakodnevne tretmaje. Gospa se je zaradi pomanjkanja časa odločila drugače in tako eno leto neredno prihajala na naše programe. Naslednje leto pa se je odločila, da bo upoštevala naše nasvete in je hodila redno, vsak dan na storitev E.Vitalizacija in dvakrat na teden na storitev E.Hrbtenica. Občasno je koristila storitev E.Črpališče. Vsega skupaj je prihajala k nam dve leti in pol.

 

Rezultati

Prvo leto gospa zaradi nerednega prihajanja še ni imela željenih rezultatov. V tem času se ji je zmanjšala pogostost migren, ki so hkrati postajale tudi šibkejše. Naslednje leto, ko se je odločila, da bo prihajala redno, vsak dan, pa so ji migrene prenehale že po dveh do treh mesecih. Po šestih mesecih se ji je pojavila še ena migrena, vendar v blažji obliki. Kasneje se ji migrene niso več pojavile.

Poleg nadležnih migren je opustila tudi močno dolgoletno zamero do svoje tašče in sodelavke.