O PODJETJU

 

Poslanstvo

Poslanstvo podjetja je, da vsem ljudem omogoča:

  • trajno pot do naravnega zdravja,
  • doseči čustveno stabilnost,
  • zgraditi trajne in harmonične partnerske odnose,
  • odkritje potencialov vsakega posameznika in maksimalno doseganje ciljev

 

Vizija

Vizija podjetja je, da bi vsi ljudje bili zdravi, mladostni, srečni in kreativni.

 

Glavna ekipa podjetja Life Center sestavlja družina, ki je z vsem srcem predana svoji misiji že 25 let.

Pred 25 leti sta se zakonca Jože in Brigita Krznar borila s hudimi zdravstvenimi težavami. Hodila sta od zdravnika do zdravnika, ki so jima obljubljali kratkoročne rešitve z mazili, tableti, injekcijami in operacijami. Zagotovila, da je možno njune zdravstvene težave trajno odpraviti, jima žal niso mogli dati. Brigita tega nikakor ni mogla sprejeti, zato je iskala vse možne rešitve, dokler ni našla prave in tako navdušila celo družino. V družini je izginila luskavica, depresija, hernije, hemeroidi, trajno nezadovoljstvo, pogosta vnetja ušes, angine, nervoza, utrujenost in še bi lahko naštevali. Zakonca sta pridobila ogromno znanja in izkušenj, kako se boriti s kakršnokoli boleznijo. Tudi njuni otroci in njihova babica so se znebili luskavice. Intenzivno izobraževanje in pridobivanje izkušenj v realnosti je pogosto zahtevalo tudi selitve v različne države po svetu, zato je celotna družina skozi vsa ta leta pridobila najnovejšo tehnologijo, kako doseči kakršnekoli, tudi navidezno nemogoče rezultate.

 

ZNANJA in USPOSABLJANJA

Vsa znanja in sposobnosti sta zakonca Krznar pridobila na usposabljanjih pri vrhunskih kitajskih mojstrih s področja Kitajske tradicionalne medicine, Energijske medicine in Življenjskega svetovanja. Na ta način sta pridobila številna znanja za pomoč človeku. Hčerka Ana, ki že od svojega 15. leta pridobiva nova znanja in sposobnosti na Kitajskem, Londonu ter v Zagrebu, pa s svojo mladostjo izkušnjam njenih staršev dodaja Life Center programom še dodatno moč, učinkovitost in svežino.

Celotna ekipa znanje vseskozi dopolnjuje z vsakoletnim obiskom izobraževanj v tujini (Kitajska, Avstralija, ZDA, Nova Zelandija, …), nekajkrat letno pa se udeleži izobraževanj in delavnic v organizaciji partnerskih kolegov na Hrvaškem. V 25. letih delovanja je ekipa Life Center pomagala več 1000 ljudem na različnih življenjskih področjih, še posebej na področju zdravja in medsebojnih odnosov. V zadnjem času pa vse več tudi na področju obvladovanja stresa ter na področju kreativnosti in poslovne učinkovitosti.

 

ŽIVLJENJSKE ZGODBE ožjih članov družine

Brigita Krznar

Brigita Krznar

Prof. kineziologije, življenjski svetovalec, energijski strokovnjak, strokovnjak za terapijo hrbtenice, BAZI svetovalec
 

 

Mojo mladost je zaznamovala huda oblika luskavice po celem telesu (Psoriasis Vulgaris), s katero sem se borila od 13. do 30. leta starosti. Sprva se mi je luskavica pojavljala v blažji obliki, zato sem si lajšala težave z zelišči, naravnimi kremami, ki pa niso prinesle pravega uspeha. Zdravniki so mi rekli, da je luskavica neozdravljiva. Tega nisem mogla sprejeti, ampak sem se še bolj trdno odločila, da bom našla način in se pozdravila. Tudi s svojo družino nisem znala uživati. Vedno sem si želela, da bi bila nekje drugje. Prav tako mi služba ni prinašala nikakršnega veselja.

Ko sem odkrila pravo pot do ozdravitve, sem spoznala, da je za vse moje težave kriva moja notranja energija. Sprva sem to težko sprejela, vendar sem si vseeno dala priložnost, da je v tem nekaj resnice. Z vsakodnevnim prihajanjem na energijske tretmaje so se moje težave avtomatsko izboljšale. Vse, kar sem vedela, je, da moram biti potrpežljiva. S spremembo moje energije se mi je v telesu vzpostavilo ravnovesje in tako sem odpravila vse fizične in čustvene težave. Začela sem zares uživati skupaj z družino, tudi služba mi je postala vse bolj všeč. Zelo kmalu sem spoznala, da je predaja znanja in pozitivne energije moje življenjsko poslanstvo.

Jože Krznar

Jože Krznar

Vodja klinike, prokurist

 

Prof. kineziologije, življenjski svetovalec, energijski strokovnjak, strokovnjak za terapijo hrbtenice

 

joze@lifecenter.si

040 162 998

Moje življenje se mi je pri 35. letih sesulo. Zaradi hudih težav s hrbtenico se nisem smel več ukvarjati s športom, ki je bil do tedaj edina moja strast. Hkrati pa tudi pobeg iz nezadovoljstva v partnerstvu, v karieri, in v življenju nasploh. Zapadel sem v hude depresije. Poleg hudih bolečin v hrbtenici so me spremljale še pogoste angine, prebavne težave, bolečine v kolku, bolečine v rami, nespečnost in nočne more. Rešitev sem iskal pri uradni medicini, vendar na žalost brez uspeha. Kljub operaciji hrbtenice, bolečine niso popustile. Bil sem obupan. Užival sem antidepresive, ki mi niso dovolj pomagali. Še bolj sem se zatekal k medicini.
Nekega dne sem o svojih težavah govoril s študenti medicine in so mi rekli nekaj, kar me je prebudilo. »Zdravila so le začasna rešitev. Uničil si boš jetra in ledvica! Poišči si raje kakšno naravno metodo.« Imel sem še toliko volje, da sem pričel z iskanjem, vendar nisem našel prave rešitve. Ko sem pri ženi videl prve zdravstvene rezultate, je tudi mene začelo vse bolj zanimati, kako je prišla do teh rezultatov in tako pričel tudi sam obiskovati energijske tretmaje. Rešil sem vse fizične in čustvene stiske in hkrati spoznal, da je to moja nova pot, moje življenjsko poslanstvo.

Ana

Ana Krznar

Direktor

 

Energijski inštruktor, energijski strokovnjak

 

ana@lifecenter.si

040 230 227

Starši so me na energijsko pot življenja postavili že pri štirih letih. Moram priznati, da se dolgo časa nisem zavedela, zakaj sem na tej poti. Vedela sem le, da sem okrog sebe videla ogromno rezultatov ali bolje rečeno "čudežev" in tako sprejela, da sprejemanje ekstra pozitivne energije lahko naredi človeku samo dobro. Moj karakter je po naravi zelo aktiven, poln idej in akcij. Vendar pa sem skozi odraščanje vseeno čutila veliko nezadovoljstvo, ko se ni veliko dogajalo ali ko nisem imela dovolj prijateljev ob sebi. Šele sedaj razumem in se zavedam, da sem bila takrat depresivna. Po mamini genetiki sem dobila luskavico po celem telesu, ki se mi je pri 11. letih zelo močno aktivirala. Imela sem krvave hraste in to je zelo slabo vplivalo na mojo najstniško samozavest. Pogosto sem imela tako huda vnetja ušes, da mi je iz njih tekla kri. Bila sem tudi na meji anoreksije. Vse te težave sem popolnoma odpravila z vsakodnevnimi obiski energijskih tretmajev na Novi Zelandiji. Hkrati sem dobila sigurnost, da je katerikoli zdravstveni problem rešljiv, saj sem tekom življenja videla na tisoče primerov, da se v močnem energijskem polju telo očisti vseh genetskih in ostalih vzrokov za kakršnekoli težave.

Za zdravjem so tudi prišle nove priložnosti in tako sem pri 19. letih začela delati v Energijski kliniki v Londonu in tam tudi ustanovila svoje kreativno podjetje. Poleg uspešnega podjetja sem si po tihem želela tudi kvaliteten partnerski odnos. Zavedala sem se, da vse, kar želim, lahko dosežem le s stabilno pozitivno energijo in tako sem popolnoma nepričakovano dobila sanjskega partnerja. Sčasoma sem vse te rezultate začela jemati za samoumevne, a sem kasneje le prišla do spoznanja, kar me zares izpolnjuje. Pustila sem vse trenutne osebne ambicije in se pridružila ekipi v Zagrebu, ki se ukvarja z revitalizacijo življenjske energije človeka.

Zavedala sem se, da lahko le na tak način resnično odkrivam svoj pravi potencial in nova obzorja. Zaradi vseh teh spoznanj je moja strast in cilj, da bi čim več mladih ljudi uporabljalo energijske programe, saj le na tak način pride do izraza njihov unikaten potencial. To je najboljši način, da so hkrati kreativni, uspešni, zdravi in srečni.

Zelo sem hvaležna staršema, da sta bila ves ta čas tako potrpežljiva z mano in nista obupala na začrtani poti.