Težave z zanositvijo

 

V zadnjem času narašča število parov, ki se soočajo s težavo z zanositvijo.
Po zadnjih raziskavah je ta problem prisoten pri 12% parov. Težava je v tem, da se zaradi stigme s težavo pari največkrat soočajo sami in ne želijo poiskati pomoči.
O fizioloških vzrokih za probleme z zanositvijo tukaj ne bomo govorili, saj je o tem na spletu že veliko informacij.
Večina parov s tem problemom si načeloma najprej poskuša pomagati s pomočjo uradne medicine, če pa še le ni rezultata, pa nekateri iščejo alternativne rešitve.

Tudi v primeru potrjene medicinske diagnoze, je vedno v ozadju vzrok na nivoju psiholoških dejavnikov:
- od različnih predsodkov,
- podzavestnih frustracij in strahov,
- negativnih izkušenj iz otroštva,
- prevelika želja, hrepenenje po otroku,
- sram, da nismo sposobni imeti potomcev.

Še bi lahko naštevali, vendar to niti ni tako pomembno. Najbolj pomembno je, da vemo, da za vsak problem obstaja vzrok in tako tudi za probleme z zanositvijo.

Z našimi energijskimi terapijami se sčasoma odstrani vzrok, ki je velikokrat na podzavestni ravni.
Vzrok za vsako težavo je neka energijska blokada, zato je potrebno vnesti v telo določeno količino sveže energije, da se blokada odstrani.
Večino blokad pa tvorijo negativna čustva, negativni vzorci obnašanja in še nekateri drugi dejavniki.

 

 

Za razrešitev težave z zanositvijo je potrebno odstraniti energijske in fizične blokade.

S pomočjo energije je mogoče pozdraviti vsako bolezen, razrešiti vsak problem.
Energija je človeka ustvarila, zato ga edina lahko pozdravi. Na energijskih tretmajih se dan za dnem blokade raztapljajo in prej ali slej se problem razreši.

Po Kitajski Tradicionalni Medicini so reproduktivni organi direktno povezani z energijo ledvic.

Na energijskih tretmajih se vzpostavi močna regeneracija ledvic, to pomeni da je pri ženskah maternica sposobna ustvariti najbolj primerno okolje za bodoči plod, pri moških pa se poveča število in mobilnost spermijev - tukaj smo navedli samo dva primera, kako se odpravi fizična blokada.
Tretmaji pa delujejo tako, da ne glede na to kakšna je težava, se jo tekom tretmajev odpravi, saj se vzpostavi zelo močno stanje samoregeneracije in samozdravljenja. 
Vsak, ki se prepusti vodstvu, redno obiskuje energijske tretmaje in upošteva naša navodila, zagotovo uspe.

Po pomoč najprej v večini primerov pridejo partnerice, vendar pa je priporočljivo, da prihajata oba, saj je otrok skupen projekt. Še posebej pri moških je nemalokrat prisoten sram, da niso sposobni spočeti otroka.
Po naših dosedanjih izkušnjah gre pri ženskah v večji meri za psihološko – energijski dejavnik, pri moških pa za fiziološki dejavnik, predvsem zaradi redkih in lenih spermijev.

Pa tudi sicer je priporočljivo, da na terapije prihajata tako bodoča mamica in očka, saj je spočetje novega življenja veličasten dogodek, na katerega se je potrebno pripraviti v vseh ozirih. Sodelovanje obeh partnerjev, brezpogojna ljubezen, spoštovanje in podpora je namreč dobra popotnica ne samo za samo spočetje otroka, ampak za celotno  življenje novega bitja.