Preprečite psihične težave in posledični panični napad

Panični napad je lahko posledica stresnih situacij oz. obremenjujočega življenjskega sloga, in se lahko pojavi v povezavi z drugimi motnjami, kot so panična motnja, socialna fobija, depresija ali anksioznost. Lahko pa se na drugi strani panični napad pojavi povsem zdravi osebi, tudi ko je v trenutku sproščenosti ali pa celo, ko spi.

 

Psihične težave in panični napad


Kako preprečiti psihične težave?

Če vas mučijo omenjene težave, kot sta blaga depresija ali anksioznost, ki ju označujejo simptomi, kot so globoka žalost, obup, ponavljajoč občutek krivde, brezvoljnost, misel na samomor, ki trajajo vsaj dva tedna skupaj, imate v telesu zagotovo hudo energetsko neravnovesje. Depresija je nevidna in bolečine so predvsem psihične, a težave posameznika lahko tudi tako globoko izčrpajo, da se ne zmore več postaviti na noge. Panični napad se posamezniku lahko zgodi enkrat, ali pa se mu ponavlja večkrat. Težave lahko rešite na energetski ravni, kjer se tudi začnejo pojavljati energetske blokade in posledične zdravstvene težave.


Z energijsko kliniko nad panični napad

V Energijski kliniki Life Center zelo dobro razumemo, da tudi energija potrebuje nego, obnavljanje in zdravljenje. Psihične težave, kot tudi druge bolezni, so lahko posledica načina življenja, emocionalnega vedena ali pa genetike. Če življenjska energija ne kroži in se ne obnavlja, ste izpostavljeni velikim zdravstvenim tveganjem. V Life Centru vam nudimo tri različne programe zdravljenja, energijsko polnjenje moči, energijsko popravljanje telesa ali energijsko širjenje uma. S temi pristopi zadovoljimo potrebe različnih profilov ljudi. Od tistih, ki imajo psihične ali druge težave, in potrebujejo osredotočenost na fizičen, otipljiv rezultat, v smislu boljšega počutja in prenehanja težav do aktivnih ljudi, ki želijo redno revitalizati telo in um ter obnovitij vitalno kapaciteto organizma. Tretja skupina so ljudje, ki želijo pridobiti nova znanja za kakovost življenja, raširiti svojo zavest skozi razumevanje principov vsakodnevnega pravilnega vedenja, dobiti vizijo za svojo uspešno prihodnost in navodila, kako ji slediti za bolj zdravo življenje in medsebojne odnose.

 

Panični napad in depresija