Energijsko polnjenje moči

 

Komu je program namenjen?

Ta program je namenjen aktivnim ljudem, podjetnikom, obrtnikom, menedžerjem ter vsem, ki so podvrženi stresu, psihičnim ter fizičnim naporom in potrebujejo razbremenitev. Najpomembnejši so jasen um, moč, volja, optimizem, kreativnost in stabilna produktivnost. To je program za tiste, ki želijo hiter učinek.

 

Kako vem, da sem pod stresom in zakaj ga je treba preprečiti?

Znaki, ki kažejo na začetek negativnega stresa, so: napetost, pomanjkanje energije, nekvalitetno spanje, hitra utrujenost, nestrpnost, prepirljivost, povišano bitje srca, zmanjšanje libida, jutranja utrujenost, slaba koncentracija, bolečine v mišicah ali v križu ... Kadar telo ni zmožno priti v nasprotno stanje od stresa, pride do izgorelosti (ang. burnout). Posledice daljšega izpostavljanja intenzivnemu stresu so kronična utrujenost, razdražljivost, apatija in odpoved imunskega sistema, ki vodijo v resne zdravstvene težave.

 

Kako program deluje?

Program je zasnovan kot celostni pristop za ponovno samoregeneracijo telesa, saj se hkrati stimulira revitalizacija telesa in uma. Omogoči, da se v kratkem času vzpostavi obnova izgubljene moči in notranjega miru ter se prepreči negativne posledice stresa, kar je ključno za ohranitev zdravja. Program deluje preventivno, prinese pa tudi boljše poslovne rezultate, saj se obnavlja vitalna kapaciteta organizma, ki je ključna za boljšo produktivnost na delovnem mestu.

 

Kaj vsebuje program?

Je kombinacija storitev E.Vitalizacija in E. Hrbtenica.

Primeri izvedbe programa ENERGIJSKO POLNJENJE MOČI

 

Izgorelost na visoki menedžerski poziciji

Težava

40-letni poslovnež je že nekajkrat pristal na kliničnem centru zaradi izgorelosti. K nam je prišel zaradi popolne izčrpanosti, pomanjkanja energije in problemov s spanjem. Njegov cilj je bil, da bi ponedeljke, ki so bili sicer zanj najbolj stresni dnevi v tednu, preživel brez stresa.

Program

Tri mesece je redno obiskoval program, vsaj petkrat na teden. Dvakrat na teden je koristil storitvi E.Vitalizacija in E.Hrbtenica, trikrat na teden pa storitev E.Vitalizacija. Včasih je prišel tudi med vikendom.

 

Rezultati

Zaradi vsakodnevnega obiskovanja naših programov je že po dveh tednih zaznal občutno izboljšanje na počutju in delo je začel opravljati brez stresa. Pričel je normalno spati. Eden od njegovih ciljev je bil tudi visok dosežek pri igri golfa. Zelo je bil presenečen nad svojimi rezultati, saj ni verjel, da lahko naši tretmaji vplivajo tudi na to področje.

Sedaj prihaja za vzdrževanja doseženega stanja 1x do 2x na teden.

 

Izgorelost podjetnika

Težava

49-letni podjetnik je prišel predvsem zaradi izčrpanosti ter težav v križu. Bil je tudi prestrašen zaradi cist na trebušni slinavki, ki mu niso izginile kljub operacijam. Imel je tudi težave v odnosu z ženo zaradi stalnih nesoglasij, vezanih na delo v podjetju, ki sta ga skupaj ustanovila.

Program

Prihajal je en mesec, trikrat na teden po dva tretmaja zapored. En tretma je vključeval storitev E. Hrbtenica, drug tretma pa storitev E. Vitalizacija.

 

Rezultati

Rezultati, ki jih je dobil v času obiskovanja programa, so bili odprava bolečin v hrbtenici, več energije, več smeha, manj zaskrbljenosti, povrnitev zdravega tena kože ter izboljšanje odnosa z ženo. Njena slaba volja nanj ni več vplivala, zato je v odnosu zavladala večja harmonija. Izgubil je tudi strah glede cist na trebušni slinavki, saj je pridobil znanje, kaj je vzrok za ta problem in na kakšen način ga lahko naravno reši.