Izkušnje strank

Odprava izgorelosti, nespečnosti, hormonskega neravnovesja; povečanje posla, vizija za novo poslanstvo

Že po prvem obisku sem začutila, da sem našla pravo pot do zdravja in lepšega življenja. Počutila sem se slišano in sprejeto. Rezultati so prišli že po prvi terapiji, sedaj pa prihajam na tretmaje 3 tedne in lahko priznam, da se mi je življenje spremenilo na vseh področjih. 

 

ZDRAVSTVENI REZULTATI:

• Več energije, motivacije
• Odprava izčrpanosti
• Boljše spanje- brez zbujanja zaradi oblivov
• Odprava depresije, tesnobe, paničnih napadov
• Odprava bolečin v vratnem delu hrbtenice
• Odprava glavobolov
• Hormonsko ravnovesje
• Odprava bolečin v želodcu
• Odprava vrtoglavice
• Manj stresa
• Jasne misli

 

REZULTATI V ODNOSIH:

• Bolj razumevajoč in prijateljski odnos s hčerko
• Mož pravi, da se me težje razjezi

 

REZULTATI V POSLU:

• Kreativne ideje za drugačen način dela
• Bistveno povečanje rezervacij v poslu
• Vizija in pogum za novo poslanstvo

 

REZULTATI V OSEBNOSTNEM RAZVOJU:

• Večja lastna vrednost
• Učenje iz vsake situacije, da odreagiram pozitivno
• Vzamem si čas zase
• Teoretično znanje, ki sem ga imela od prej, lahko sedaj prenašam v realnost

 

Št. opravljenih terapij: 29 tretmajev (1x na dan E.vitalizacija, 2x na teden dodatna E.Hrbtenica)

Časovno obdobje: 10.1.2023-7.2.2023

 

Že po prvem obisku sem začutila, da sem našla pravo pot do zdravja in lepšega življenja. Počutila sem se slišano in sprejeto. Rezultati so prišli že po prvi terapiji, sedaj pa prihajam na tretmaje 3 tedne in lahko priznam, da se mi je življenje spremenilo na vseh področjih. Imam več energije, motivacije, jasne misli in nove ideje za posel. Izginil je občutek žarenja telesa, kar sem čutila ponoči, zato lahko sedaj normalno spim.  

Na področju dela se učim delati na nov način in sicer tako, da ne trošim svoje energije. V preteklosti sem delala brez prestanka in si nisem vzela časa zase. Sedaj pa imam izkušnjo, da z investiranjem vase z manj dela  zaslužim več. Dala sem si dovoljenje in si vzela čas za počitek, med tem pa se mi je napolnil booking. Morda se sliši naivno, ampak tako se je zgodilo. V prihodnosti pa je moja želja in poslanstvo, da bom preko mojih rezultatov lahko tudi sama pomagala drugim.

Veliko mi pomeni osebni pristop na tretmajih, saj vsak dan dobim vodstvo in se lahko zaupam, kaj se mi dogaja. Tako iz dneva v dan na situacije, ki so me prej spravile v slabo voljo, odreagiram bolj pozitivno.

V odnosih mož opaža, da sem bolj polna energije in prijazna. Hčerka pa, da sem bolj mirna in se me težje razjezi :D

Po treh tednih vsakodnevnega prihajanja so rezultati res tako oprijemljivi, da sem se odločila za nadaljevanje v tri mesečno obdobje tretmajev. Po spremembah sem spoznala, da je vredno investirati čas in denar v razvoj. Dobila sem vse povrnjeno, tako na področju posla, kar se lahko izmeri, kot tudi na področjih, ki so neprecenljiva…v zdravju, ljubezni, odnosih in znanju za življenje, ki ostane za vedno.

Imam pa visoka pričakovanja in se zelo veselim nadaljnjega razvoja in rezultatov.Tanja Rebolj, 46 let, Lastnica Camping/Glamping Cvet GoraOdprava hernije

V Life Center sem prišel zaradi močnih bolečin v križu in hernije. Že po prvi terapiji sem začutil močno olajšanje in to mi je dalo pogum, da sem se odločil za nadaljevanje s tretmaji in trajno odpravo vzroka. 

 

ZDRAVSTVENI REZULTATI:

• Odprava hernije in bolečin v križu
• Več energije ter notranjega miru
• Znanje, kako razpolagati z energijo skozi cel dan

 

POSLOVNI REZULTATI:
• Povečanje odpornosti na stres

 

ODNOSI:
• Lažje vzdrževanje pozitivne atmosfere v odnosih

 

Št. Opravljenih terapij: 46 obiskov (4x na teden E.Vitalizacija, 3x na teden dodatna E.Hrbtenica, skupaj 7 terapij na teden)

Časovno obdobje: 16.5.2022 – 11.7.2022

 

Terapije koristim 4krat na teden in iskreno sem bil presenečen, da je bolečina skoraj popolnoma izginila že v prvem tednu (od jakosti bolečine 5 do samo 0,5). Največ pa mi pomeni to, da s tem, ko se je zmanjšala fizična bolečina, se je raztopil tudi strah - kaj, če me ponovno zagrabi. In tako sem že avtomatsko čutil večjo sproščenost v telesu.

Prvi rezultat sem videl po tem, da sem celo noč spal, brez bolečin in zbujanja. Na dopustu sem po dveh letih končno spet lahko surfal, česar prej zaradi strahu in bolečine nisem več počel. Intenzivno igram tudi ping pong in naslednji dan ni nobene zakrčenosti več. Tudi na splošno mi šport veliko pomeni, zato sem izredno hvaležen, da se mi ni potrebno odpovedovati aktivnostim zaradi bolečin. 

Na ostalih področjih vidim predvsem, da sem bolj miren. Ko pride situacija, ki me je v preteklosti razjezila, se sedaj najprej pomirim in potem odreagiram na drugačen način. Tako prihranim energijo in ohranim lepe odnose. Še posebej se to opazi pri mojem sinu, ki mi je znal stopiti na šibko točko. Sedaj veliko lažje ostanem miren in sem tako boljši vzgled. In tudi kot družina lahko skupaj še bolj uživamo. V poslu opažam, da sem manj občutljiv in se ne vpletam v negativne situacije, kjer bi v preteklosti po nepotrebnem čutil stres. Tako prihranim energijo in v delu še bolj uživam. 

Čeprav je razlog zaradi katerega sem prišel že skoraj popolnoma izginil, še vedno veselo koristim tretmaje, saj vidim potencial, kako sem lahko z več energije še bolj kreativen, mladosten in bolj uživam v vsakem momentu. Znanje za življenje, ki ga dobim na vsakem tretmaju, je res neprecenljivo in mi pride prav na vseh področjih.Blaž Topolinjak, 57 let Grafični oblikovalecOdprava depresije in začetek svoje poslovne poti

Bok. Zovem se Barbara. Rođena sam u Zagrebu, gdje sam i odrasla ali već nekoliko godina živim na Islandu. Moj put sa energijom započeo je prije mnogo godina, kada sam još živjela u Zagrebu i upoznala Anu.

 

ZDRAVSTVENI REZULTATI:

• Odprava depresije
• Več notranje sreče in razumevanje življenja
• Prenehanje kajenja
• Motivacija za zdravo prehranjevanje in zdrav življenjski stil

 

POSLOVNI REZULTATI:
• Začetek samostojne kariere z umetnostjo
• Nadgradnja delovnega mesta 

 

ODNOSI:
• Izboljšanje odnosa z očetom in do same sebe

 

Št. Opravljenih terapij: 77 online obiskov (56x individualno E.Črpališče in 21x E.Vitalizacija)

Časovno obdobje: 6.1.2021 – 7.3.2022

Št. Opravljenih Energijskih oddihov (5dni): 3x

 

 

Bok. Zovem se Barbara. Rođena sam u Zagrebu, gdje sam i odrasla ali već nekoliko godina živim na Islandu.

Moj put sa energijom započeo je prije mnogo godina, kada sam još živjela u Zagrebu i upoznala Anu. Tada još nisam bila u mogućnosti, da imam tretmane ali sam imala duboko poštovanje do Ane i energije.

Kada sam počela raditi posao kao skrbitelj za ljude, koji su beskućnici i ovisnici o drogama na Islandu, bilo mi je jako teško i sjetila sam se Ane. U tom okruženju, koji je daleko od moje prirode, počela sam osjećati da gubim vlastit život u svom životu. Kao da sam počela biti neživi duh. Imala sam novaca, imala sam dečka, ali nisam imala život.

I kada si zbilja na dnu, onda stvarno možeš vidjeti moć energije.

Sve je krenulo vrlo brzo. Počela sam sa privatnima online tretmanima i osjećala sam kao da me netko napokon istuširao.

Sa svakim paketom online tretmana osjećala sam se bolje i očistila puno uzoraka, koji su se mi vračali sa radom kao skrbitelj.

Moj put sa depresijom je krenuo još kada sam bila mala, beskućnici i ovisnici su bili samo završna točka. To tek sada vidim, kada sam se odmaknula.

Depresija je krenula, prvo upale uha, odlasci u bolnicu, onda upale bubrega, pa operacija kuka i samo destrukcija u teenagerskoj fazi sa žiletima. Nikad si nisam mislila oduzeti život u potpunosti, samo mi je život pobjegao. Sve što me cijeli život kočilo kao da je nestalo otkad sam krenula sa online tretmanima. Danas, nakon dvije godine, reci ču samo dvije godine, potpuno sam druga osoba iznutra. Puno ljepše živim i puno se bolje osjećam. Radim u vrtiću i gradim svoju art karijeru.

Moji rezultati su jedna globalna relaksacija mog života i mene, znam svoju svrhu, znam zašto živim, mirnija sam, moje srce je snažnije, vidim malo dalje ispred sebe gdje idem i vidim sebe bolje, gdje se mogu promijeniti. Volim se mijenjati i volim raditi na sebi. Imam puno više aktivne energije na van a mirnija sam iznutra. Opuštam se tijekom dana, jedem zdravije, prestala sam pušiti cigarete.

Uz online tretmane imala sam i 3 intenzive u živo sa Life Centar ekipom. Veliki rezultat, kojeg sam dobila nakon intenziva, je bio moj odnos sa tatom, koji je sad puno puno bolji (to je prije bio veliki grč). I što mi jako puno znači, nakon svih tretmana i energetskih intenziva počela sam radit svoju umjetnost bolje i idem protiv tome, da mogu živjet i biti uspješna samo od svoje umjetnosti. Dobila sam snagu, da sam pustila svoj posao kao skrbitelj za ovisnice i dobila posao u vrtiću. Volim svoj život više, zahvalna sam što sam živa, sretna sam što sam živa i osjećam se potrebnom na ovom svijetu. Ne mislim više da je sve bezvrijedno i bez smisla. Veselim se malim stvarima ali ovo je tek početak. Energija je lifestyle i život je tako sweet trenutno.Barbara Beštak, 30 let, UmetnicaDokončna odpravitev levkemije

 

Redno opravljam preglede pri zdravniku, kjer smo v roku dveh mesecev prihajanja v Life Center opazili veliko izboljšanje.

 

ZDRAVSTVENI REZULTATI:
• Odprava levkemije [zdravniški izvid]
• Odprava bolečin v križu in kolenu
• Kvaliteten spanec
• Odprava putike

 

POSLOVNI REZULTATI:
• Povečanje poslovnih priložnosti in dotok večjih projektov

 

ODNOSI:
• Lepši odnosi z otroci
• Pozitiven vpliv na otroke

 

Št. Opravljenih terapij: 259 obiskov (1x na dan e.vitalizacija, 2x na teden dodatna E.Hrbtenica, 1x na teden e.črpališče)

Časovno obdobje: 11.8.2021 – 2.3.2022

Št. Opravljenih Energijskih oddihov (5dni): 2x

 

Rezultat v dveh mesecih prihajanja: prvi izvid narejen 15.12.2021 prikazuje vrednost kreatinina 138, kar pomeni povišane vrednosti pri ledvičnem delovanju, drugi izvid narejen 5.2.2022 pa prikazuje znižano vrednost kreatinina na 124.
Prav tako se je na istem izvidu pokazalo zmanjšanje bilirubina iz 8 na vrednost 7 ter vrednost urata se je znižala iz 513 na 454.
To so rezultati, ki mi pomenijo ogromno, saj je moje zdravje tudi moja največja skrb, ki sem jo imel. S pomočjo tretmajev pa vidim, da lahko popolnoma odpravim bolezen in dobim znanje, da zaščitim svoje zdravje tudi v prihodnosti.
Poleg tega sem s tretmaji izboljšal svoje splošno počutje, imam bolj pozitiven pristop k reševanju situacij, sem bistveno manj razdražljiv in bolj srečen.
Redno hodim na tenis, kjer se opazijo precejšne spremembe na vzdržljivosti in tudi pri sami igri. Po rekreaciji sem imel težave z bolečino v križu in včasih tudi v kolenu, kar se je popolnoma odpravilo. Imam bistveno bolj kvaliteten spanec in se zbujam spočit, poln energije ter pripravljen za nove projekte.
Čeprav je bil osnovni cilj mojega prihajanja v Life Center moje zdravje, sem že v prvih mesecih videl, da so se začele stvari pozitivno odvijati tudi v poslovnem smislu. Prihajalo je več priložnosti in več kvalitetnih projektov ter s tem tudi povečanje mojega tima. Vzporedno sem opazil spremembe na odnosu z mojimi otroci. Naš odnos je sedaj veliko bolj odprt, lahko jim predam več mojih izkušenj ter sprejmejo mojo pomoč in nasvete.
Kako hitro se lahko vidijo rezultati, sem opazil predvsem pri putiki, katero pa sem pozdravil v samo enem dnevu. Od takrat se te težave niso več vrnile.Branko Smolej, 69 let CEO Atelje S, ustanovitelj Arhitekturnega biroja za projekte na globalni ravniOdprava bolečin v kolenu

V Life Center sem prišel zaradi 10 letnih težav z desnim kolenom. V obdobju pred tem sem opravil dve artroskopiji kolena in je na koncu prišlo do tega, da se je zaradi hoje hrustanec premaknil ven in sta kosti kolena drgnili druga ob drugo. Opravil sem še terapijo z hialuronsko kislino in pa tudi terapijo z matičnimi celicami. Po stanju zdravnika ortopeda je bilo stanje naslednje: »S takim kolenom bi lahko samo še gledal televizijo in jedel tablete proti bolečinam«.

Na koncu sem se odločil in poiskal pomoč v Life Centru. S pomočjo Energijskih tretmajev sem dosegel to, kar mislim da je zame največji uspeh, da kljub diagnozi zdravnika ortopeda še vedno lahko 3 – 4x na teden igram golf, kar pomeni, da prehodim več kot 10km na eno tekmo. Pri vsem tem koleno ostaja stabilno oziroma je stanje bistveno boljše, kot je bilo preden sem začel z Energijskimi tretmaji. Iskreno sem hvaležen ekipi Life Centra za vso pomoč in podporo.Iztok Kraševec, preds. Golf kluba Kranj, bivši pro. vaterpolist in dir. vaterpolske reprezentanceOdprava migrene

V Life Center sem prišla »kot suha sliva« - tako so me opisali terapevti. Izčrpana, z mnogo potrošene energije in s 13 let trajajočo migreno. Ta je bila najtrši oreh in vzrok, da sem se tu oglasila.

Migrene so se mi začele pojavljati po tretjem porodu, najprej občasno ob menstrualnih ciklusih, kasneje tudi pogosteje. Vsak hujši stres je v meni sprožil odzvanjanje v glavi. Glavoboli so bili tako močni, da nisem mogla misliti, se skoncentrirati, čeprav to od mene zahteva pedagoški poklic, ki ga opravljam. Občasno sem tudi bruhala.

Težave sem reševala z uživanjem tablet proti migreni. Bile so močne in delovale omamno. Počutila sem se kot da lebdim. Bolečina je izginila. Tisti trenutek sem bila rešena, ampak polna strupov, ki so se nalagali v moje telo. Stanje me je spravljalo v obup, saj se je migrena pojavljala tudi ob hudo neprimernih trenutkih, ko mora biti človek 100%.

Torej »suha sliva« - se je odločila, da se od migrene poslovi. Začela sem hoditi na terapije 3-krat tedensko. Na začetku sem imela močno reakcijo. Sprožila se mi je zelo huda migrena. Bila sem presenečena in razočarana. Prišla sem v life-center in rekla: »Zdaj, ko ste me »pokvarili«, me pa še »popravite« nazaj!«

In sem vztrajala. Stanje se je umirjalo. Migrene so se še vedno pojavljale, vendar v blažji obliki, tudi pogostost se je zmanjšala.

Ob pričetku terapije sem sklenila, da ne vzamem več NOBENE tablete. Čeprav je še vedno kdaj bolelo in se je pojavila skušnjava, da bi s tableto prekinila bolečino, sem vztrajala pri svoji odločitvi. Zdaj že dve leti nisem vzela nobene tablete, tudi nobenih aspirinov, Lekadola,…. Nič.

Tudi občasni prehladi v zimskem času, vneto grlo, izpad glasu, angine, kašelj, so izzveneli.

Začela sem delati na sebi. Iskati vzroke za notranje blokade. Delati sem začela na odnosih, odpuščanju, zajemanju vsakdana z drugačne plati – s hvaležnostjo in pričakovanjem novega dne. Precej sem se umirila. Vsaka bitka ni več moja! Kar nekaj ljudi mi je reklo, kako sem se pomladila. Verjetno sem bolj umirjena, sproščena, nasmejana.

Stanje se je izboljšalo, a občasno me je migrena še »obiskala«. Zato sem sklenila, da prihajam črpat energijo v Life Center vsak dan. Sedaj se migrena poslavlja. Le redko se pojavi, kot rahel pritisk v glavi. Vem, da bom zmagala!

Ko se oziram nazaj na začetek, spoznavam, da so se mi v tem času obiskovanja Life Centra odprle nove dimenzije v odnosu do sveta, do okolice, do sobivanja, na to kaj jaz kot posameznik lahko storim zase in za druge…Ines Š.Zanositev in odprava hernije

Moja zgodba je precej dolga, pa bom poskušala na kratko opisati bistvo. Prva izkušnja z energijo sega v leto 1996. Z možem sva se odločila za naraščaj, vendar se kar ni hotelo zgoditi. Po pomoč sva se zatekla k uradni medicini in kljub dvoletnim poskusom ni bilo uspeha. Na priporočilo prijateljice sva poiskala pomoč v Life Centru. Tam so nama obljubili, da bom z rednim enoletnim obiskovanjem energijskih tretmajev zagotovo zanosila. Sicer sva bila oba malo skeptična, vendar nama je ostala to še edina možnost, zato sva pristala.

Obiskovanje tretmajev je vsaj zame bilo zanimivo in prijetno. Ker pa sem tudi sicer navajena reda in discipline, sem se poskušala čimbolj držati njihovih navodil. Zanosila sem že po dobrih dveh mesecih. Z obiskovanjem tretmajev sem nadaljevala vse do poroda, saj sem začutila, da je znanje, ki sem ga dobivala, nujno potrebno za uspešno življenje. Rodila sem zdravo hčerko. Po porodu s tretmaji nisem nadaljevala, sem pa vsaj na začetku v precejšnji meri uporabljala pridobljeno znanje. Življenje je teklo naprej. Na fakulteti za šport sem uspešno doktorirala, leta 2009 pa sem bila pred novo preizkušnjo. Zaradi močne bolečine v križu, ki je izžarevala v nogo, sem obiskala ortopeda. Po rentgenski sliki in magnetni resonanci je bila diagnoza jasna- »discus hernia.« Po navedbah ortopeda je prišlo do zdrsa medvretenčne ploščice, ki je pritiskala na živec »ishiaticuss«. Predlagal je nujno operacijo. Po njegovih navedbah je namreč ob nenadni obremenitvi obstajala nevarnost popolne prekinitve živca in posledično ohromitev noge. Bila sem v veliki dilemi. Imela sem že lepo izkušnjo z energijo, a sem kljub temu dvomila, da bi v tem primeru lahko rešila problem po naravni poti. Šla sem na posvet k istima terapevtoma, ki sta mi pomagala pred leti. Zagotovila sta mi, da je problem rešljiv z energijo, odločiti pa se seveda moram sama. Nekako lažje sem razumela, da lahko energija pomaga pri zanositvi, malo težje pa sem si predstavljala, kako bo energija vrnila disk na svoje mesto. V glavi pa so mi odzvanjale besede terapevta: tudi jaz ne vem, kako energija to počne, vendar verjamem, da se bo zgodilo. Nazadnje sem se le odločila za energijo. Dan za dnem je bolečina popuščala. Čez dva meseca sem šla na pregled k ortopedu, ki kar ni mogel verjeti svojim očem, da se je disk vrnil na originalno mesto.Dr. Dorica ŠajberBolečine v križu, slabo spanje

Sem Matija Centrih. Po izobrazbi sem farmacevt s svojo lekarno. V Life Center sem prišel predvsem zaradi izčrpanosti, zaradi bolečin v hrbtenici, ki so bile sicer občasne, v tistem času pa so bile zelo močne. Bolečine sem reševal s tableti, da se mi je vse skupaj pomirilo. Seveda sem si želel, da bi se to na dolgi rok odpravilo. Vzroka za te bolečine niso našli, saj ni bilo organskih vzrokov, sem pa človek, ki rad reši težave. Bil sem tudi zelo izčrpan, imel sem občutek, da imam premalo energije, s slabim spancem. Na začetku, ko sem prihajal na terapije, sem moral vztrajati, saj sem imel pričakovane reakcije, vendar čez nekaj časa sem začel opažati spremembe, da bolje spim, da imam več energije. Hrbtenica me je po tisti hudi reakciji tudi nehala boleti in od takrat nisem imel nobenih težav, takih kot sem jih bil navajen. Na tretmaje hodim od julija 2015 in vidim, da če ne investiram časa, da prihajam na tretmaje, potem tudi ni rezultata in se začnem vračat nazaj na staro pot izčrpanosti. Tako, da se poskušam organizirati, da sem čim več časa v Life Centru, da se napolnim.

V poslu lažje prenašam bremena. Zaenkrat še nisem tako daleč, da bi opazil neke spremembe na pozitivno, kar se samega posla tiče, ampak pri sebi opažam, da ne trpim tako, kot prej. Včasih sem dosti bolj trpel, čeprav so sedaj izzivi še večji kot npr. 2 ali 3 leta nazaj, ampak jih nekako lažje premagam.

Priporočam vsem, ki imajo težave z zdravjem in bi si želeli, da se jim na dolgi rok zadeva popravi. Vsem, ki so izčrpani, ki ne najdejo časa za sebe, ki so okupirani z drugimi stvarmi. Kdorkoli, ki si želi dolgotrajno izboljšanje na boljše.Matija Centrih, mag. farm., 38. letZmanjšanje skolioze, izboljšanje uspeha

V Life Center me je pripeljala mama in sicer zaradi moje krive hrbtenice. Imela sem tako močno skoliozo, da so mi zdravniki rekli, da bi mi pomagala le železna palica v hrbtenici in da je operacija nujna. Že sama misel na to me je prestrašila, zato je moja mama obupano iskala pomoč še drugje. Vedela sem, da je popravljanje skolioze dolgotrajen proces in bo potrebno veliko dela, predvsem iz moje strani, vendar sem se vseeno odločila preizkusiti to pot. Pričela sem z vsakodnevnim prihajanjem na terapije in kmalu opazila, da imam več energije in da zjutraj lažje vstajam. Po mesecu dni sem ugotovila, da terapije vplivajo tudi na mojo koncentracijo, saj se je stanje v šoli močno poboljšalo. Tudi mama je bila presenečena nad odličnimi ocenami, ki sem jih dobivala, še bolj pa jo je navduševal najin novi odnos. Kot večina najstnikov sem imela s starši že dolgo slab odnos, z očetom ga praktično nisem imela.

Z vsako terapijo sem postajala bolj mirna, potrpežljiva in prijazna. Počasi je vedno bolj jasna postajala tudi slika, kaj si želim v življenju. Že od malih nog se bila namreč izgubljena, saj sem si želela vsega, a do ničesar nisem čutila prave strasti. Predvsem pa nisem imela volje, da bi svoje želje uresničila. S pomočjo terapij sem vsak dan odkrivala nove potenciale v sebi in postajala vedno bolj navdušena nad prihodnostjo in kaj vse lahko še ustvarim v njej. Na hrbtenico, ki je bila povod za moj prihod v Life Center pa sem čisto pozabila, zato je bil rezultat, ki sem ga dobila na tem področju precej osupljiv. Skolioza se mi je vidno zmanjšala, po nekaj mesecih pa sem spoznala tudi kje tiči vzrok zanjo. Začela sem paziti na svoje obnašanje, saj vidim veliko napredka in si želim popolnoma pozdraviti svojo hrbtenico.Eva Jakopec, 18. letDepresija, ščitnica, krvni pritisk

Odkar vem zase, še posebno od pubertete naprej, sem bila vedno depresivna. V življenju nisem videla pravega zadovoljstva, kaj šele smisla ...

Z zdravjem v mlajših letih nisem imela težav, vsaj glede fizičnega zdravja, imela pa sem težave v partnerstvu, v odnosih z ljudmi v službi, predvsem pa v odnosu do sebe. Čutila sem, da nisem vredna svoje lastne ljubezni do sebe, sreče, blagostanja itd. Prevevali so me občutki krivde, nemoči in obupa, brezizhodnosti ...

Ko sem že v svojih 40. letih uspela ustvariti zadovoljivo partnersko zvezo, sem tudi rodila sina. Namesto sreče in materinske blaženosti, kot je običajno pričakovano, pa me je udarila težka poporodna depresija, iz katere se ne bi izkopala brez energijskega zdravljenja, saj sem vzporedno poskušala tudi s klasično psihiatrijo. Zdravljenje z energijo mi je odprlo povsem nova obzorja. Nenadoma sem sprevidela, da ne obstaja samo tema in brezup in da je življenje vredno živeti. Kot da bi se mi temna zavesa odgrnila, sem začutila upanje in trdno gotovost, da smisel življenja obstaja, tudi zame, ter da pot naprej v svetlo prihodnost obstaja, zame in za vse ljudi, ki si tega želijo, tako izberejo in se za to odločijo.

Kasneje sem z energijskim zdravljenjem kar za 20 let prekinila, saj se mi je zdelo, da ga ne potrebujem več. Vendar sem si z leti nezdravega življenja pridelala bolezen ščitnice, hypotirozo, avtoimuno bolezen (premajhno delovanje ščitnice), povišan krvni pritisk, debelost, pa tudi depresije so se kar vračale in vračale. Tablete za ščitnico in pritisk sem jemala 15 let. Pred tremi leti in pol sem se vrnila k energijskemu zdravljenju, saj verjamem, da kemija ne pozdravi vzroka bolezni, le duši in lajša simptome. Z leti pa se nabirajo nove in nove bolezni in vedno več zdravil s stranskimi učinki in neznanim medsebojnim delovanjem, ki telo samo slabijo in zastrupljajo.

Odločila sem se, da poiščem trdno zdravje in trajno rešitev ter izkoreninim vzrok za bolezen. To je zame izziv, vreden vsakršnega truda in prizadevanja. Ravno to možnost sem dobila in prepoznala v LIFE centru. Sedaj že dobro leto dni ne jemljem nobenih zdravil, počutim se dobro, vem, da sem na pravi poti k trdnemu zdravju in sreči, brez katere pravega zdravja tako ali tako ni. In vem, da si to, tako kot vsakdo drug, tudi zaslužim.Mojca Rainer, 67. letEnergija za uspeh v športu

V Life Centru sem obiskoval energijske tretmaje. Že po petih terapijah sem opazil izboljšanje počutja. Postal sem bolj zadovoljen in pričel sem še bolj verjeti vase. Na treningih in po njih sem se bolje počutil. Po vseh naporih sem se hitreje regeneriral in občutil manjšo utrujenost kot prej. V splošnem pa lahko rečem, da opažam, da sem bolj srečen, kar posledično pomeni, da bom dosegal še boljše rezultate.Jan Polanc, slovenski kolesarUspeh v športu

Po petih terapijah E.Hrbtenice in E.Vitalizacijah sem začutil, da sem bolj miren v življenju na splošno, manj imam težav s prebavo in počasi ugotavljam, da imam več energije, da me manjkrat zebe ter imam v sebi več toplote. Fizične spremembe se sicer bolj počasi pojavljajo. Kar pa se tiče psihičnih sprememb, ki sem jih opazil, sem bolj miren, bolj se trudim razumeti, zakaj nekatere stvari počnem in ali jih delam z veseljem, ali samo zato, ker jih enostavno moram. V vseh stvareh poskušam najti več smisla in predvsem več veselja.Jaka Bostner, 20. let, slovenski kolesarUspeh v športu

Treniram kolesarjenje in moj cilj je, da postanem profesionalni kolesar. Moje načrte pa je močno zamajala vedno pogostejša bolečina v kolenu, za katero ortopedi niso našli rešitve. Predlagali so mi, da s treningi prekinem. Pričel sem iskati alternativne rešitve. Po petih terapijah E.Hrbtenice in istem številu E.Vitalizacije sem opazil, da se stanje mojega prej bolečega kolena izboljšuje. Pričel sem spet normalno trenirati in bolečine se niso več pojavile. Pozabil sem na vse zamere, ki sem jih imel in bolj sem sproščen. Ne jezim se več in sem ves čas nasmejan.Jure Rupnik, 19. let, slovenski kolesarUspeh v športu

Pričel sem z obiski Life Centra in že po petih obiskih E.Hrbtenice in E.Vitalizacije sem opazil, da sem bolj vesel, lažje se sprostim in skoncentriram na določeno zadevo. Po treningih se hitreje spočijem, bolj verjamem vase in predvsem sem opazil, da imam na splošno več energije, kar v veliki meri pripomore k boljšim športnim rezultatom.Luka Pibernik, 19. let, slovenski kolesarOdprava problemov s križem, prebavo, obstrukcijo pljuč in glavobolov

V Life Center sem prišel na začetku bolj zaradi radovednosti in morebitnega poskusa (še enega med ostalimi) rešitve zdravstvenih problemov. Med drugim sem imel dokaj resne težave s križem in prebavo, medicinsko definicijo obstrukcijo pljuč ter občasne glavobole.

Po začetni zadržanosti se mi je zdelo, da tretmaji učinkujejo in da se počasi kažejo tudi rezultati. Zdravstvene težave so se občutno zmanjšale, dodatna motivacija pa so bile dnevne situacije, kjer se je način zdravljenja pokazal kot učinkovit (npr. odprava glavobola s sproščanjem, namesto s tableti) Na tretmaje prihajam že več kot eno leto. Zdravstvene težave so se popolnoma odpravile. Zavedam se, da je potrebno doseženo stanje vzdrževati, hkrati pa želim prevenirati probleme v prihodnosti. Na tretmajih vsakič dobim nove »opomnike» in impulze za povečevanje zavedanja pomembnosti odnosa do lastnega zdravja. Vse to mi pomaga tudi pri različnih življenjskih situacijah in odnosih, kjer se je skozi tretmaje precej spremenil moj način dojemanja in odnosa do različnih stresnih situacij in problemov.BojanEnergijski odmor med delovnim časom

Na moji mizi se je pojavil reklamni kuponček za Energijski odmor, ki pa je veljal do konca meseca. Ni ostalo veliko dni do takrat, pa sem se v času kosila naročil na neznan tretma. Ob uri sem se odpravil na polurno pavzo. Prijazna gospodična me je pričakala na vhodu in mi vse razložila.

Ker gre za kratek tretma, slačenje in preoblačenje ne pride v poštev. Čevlje dol pa na udoben sedalno ležalni naslanjač in noge na tabure. Ne skrbite, ne bo se prevrnil. Tretmaji so na polno uro in so namenjeni naključno prijavljeni skupini. Torej je morda ob tebi še 5 znancev iz okolice kristalne palače. Vendar to ni moteče. Malo se raskomotiš, pokrijejo te z brisačo in zadeva se ob namaste glasbi začne. Gospa ti razloži, za kaj gre in te poskusi z nežnimi tihimi besedami umiriti. Maserka se posveti tvojem hrbtu, kar je za sedeč položaj kar podvig. Vendar ve, kaj dela. Na vrsto pridejo ramena, vrat in zatilje. Na koncu pa se prsa in roke. Moram priznat, da sem se sprostil in me je zmanjkalo. Ne toliko, da bi zaspal, vendar sem si napolnil baterije. Takoj sem bil pripravljen na izzive popoldanskega dela. V tem času se čaj pohladi in se osvežiš z njim potem pa dobiš še zelen smoothi z dvema mandljema. Oboje je bilo okusno in vse skupaj dobro nadomestilo kosila, če imaš še kakšno malico za kasneje. Bilo mi je všeč in še se bom vrnil.Andrej