E.Online

Online tretmaji so posebej uporabni v tej krizni situaciji, ko je onemogočen osebni kontakt. Omogočajo vam dostop do sveže življenjske energije, ki je nujno potrebna, da dobite in ohranite notranji mir. Kljub kriznim časom boste ohranjali in še povečali radost do življenja, zbranost v vsesplošni zmedi in kaosu, ohranili boste jasne misli, vzdrževali ravnotežje vašega telesa, uma in duha ter odločno hodili po poti v svetlo prihodnost. Dobili boste moč, znanje in motivacijo. Navidezno negativno situacijo boste transformirali v PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK.

Moderna tehnologija nam tudi na področju prenosa energije in pri izobraževanju za življenje ponuja nove možnosti ter oblike. Tako smo v Life Centru že pred časom uvedli storitev E.Online, oziroma tako imenovane spletne tretmaje, tako v avdio kot tudi v video obliki. Ta oblika se je izkazala še posebej primerna in učinkovita za tiste stranke, ki so v pomanjkanju časa, saj se na tretma lahko povežejo od kjerkoli – od doma, iz pisarne, iz tujine… Na ta način prihranite čas za pot in izognete se stresu na cesti. Naše izkušnje kažejo, da so rezultati v veliko primerih celo boljši, kot če stranke pridejo k nam, saj na online tretmajih bolj sodelujejo in bolj aktivno ter zavestno sprejemajo pozitivno energijo. Rezultati pa so glavni namen vseh naših storitev. 

Tretmaji potekajo individualno ali skupinsko. Na individualnem tretmaju je stranka sama z inštruktorjem. Prednost individualnih tretmajev je v tem, da energija, ki jo prenaša inštruktor, deluje bolj usmerjeno, zato so rezultati hitrejši. Stranke se na individualnih tretmajih večinoma lažje odprejo, to pomeni, da lažje izpostavijo svoje probleme, kar je zelo pomembno za optimalne rezultate.  

Na skupinskih tretmajih je energija nekoliko bolj razpršena. Stranke lahko postavijo kakršnokoli vprašanje, vezano na njihov problem, na njihov cilj, ali pa tudi bolj splošna vprašanja o znanju za življenje, o principih delovanja energije na katerokoli področje življenja –zdravje, odnosi, kariera… Prednost skupinskih tretmajev je v tem, da se podaja več splošnega znanja. Velikokrat stranke, ko inštruktor odgovori nekomu drugemu, tudi same avtomatsko dobijo odgovor zase, ne da bi se bilo potrebno posebej izpostavljati. Velikokrat se ozavesti blokada, katere se sploh nismo zavedali. 

Namen tako enih kot drugih tretmajev je namreč, da ozavestimo in odstranimo blokade, ki nam preprečujejo, da dosežemo željene rezultate. S pomočjo energije, ki jo dobite na tretmajih, je namreč prav vsak problem rešljiv in vsak cilj dosegljiv – na vseh področjih vašega življenja. Na področju vašega zdravja, v odnosih in pa tudi na področju posla ter v  karieri.