3 glavna nerazumevanja glede partnerskega odnosa

Energijska klinika vam bo pokazala naravno pot!

Večina ljudi, še posebej v Sloveniji, trpi zaradi nezadovoljstva v partnerskem odnosu. Na začetku partnerske zveze so močno prisotni hormoni in velika pričakovanja, zato partnerja drug drugemu pogosto kažeta drugačno sliko kot je v resnici. To se zgodi popolnoma na nezavedni ravni. Vendar pa, ko hormoni popustijo in zaljubljenost počasi izveni, nastopi soočanje z realnostjo, ki je pogosto zelo boleča. Partnerja postajata iz dneva v dan bolj nezadovoljna, saj se nimata več moči pretvarjati. Zato je zelo pomembno na kakšen način gremo v partnerski odnos. Spodaj so 3 glavna nerazumevanja, ko vstopamo v partnerski odnos.


Pričakovanje, da nas bo partner osrečil

Srečni moramo postati sami po sebi. To se je potrebno naučiti, saj nas tega ni nihče učil. Kvaliteten partnerski odnos sestavljata dve samostojno srečni osebi, potem se ta sreča samo še potencira in na ta način pride do principa ljubezni.

Partnerski odnos 

 

Obsojanje partnerja za svoje nezadovoljstvo

Za svoje nezadovoljstvo moramo vedno poiskati vzrok pri sebi. Partner nam le stimulira naše šibkosti in nam na nek način pokaže ogledalo. Večinoma je napačno razumevanje, kaj je smisel partnerstva. Kvalitetno partnerstvo niso le hormoni, metuljčki v trebuhu, romantične noči, ampak razumevanje, učenje in spreminjanje. Bodisi smo že v partnerskem odnosu ali pa si želimo nov partnerski odnos. Če smo v partnerskem odnosu, je zelo pomembno prepoznati ali je trenutno partnerstvo le stopnička proti idealnemu partnerskemu odnosu ali pa je končna destinacija. Gotovo imate kakšnega prijatelja ali prijateljico, ki neprestano menja partnerje, a rezultati so strašljivo podobni. Nekateri pa imajo pravega partnerja, a ga ne cenijo, ker ne cenijo sebe, se nimajo dovolj radi.
Če se doslej sami še niste razjasnili glede svoje partnerske zveze, potrebujete pomoč nekoga, ki ima na tem področju veliko izkušenj in rezultatov. S pomočjo strokovnjaka boste lažje delali na sebi na pravi način, saj sami sebe žal ne vidimo. Ko vemo, kje smo in kam želimo iti, se bomo lažje maksimalno potrudili. Vendar za vse to potrebujemo veliko znanja in volje za spremembe.

Sprejemanje partnerja


Poskušanje spreminjati partnerja

Spreminjamo lahko samo sebe, zato je zelo pomembno, da se zavedamo, kaj nosimo v sebi, kakšno genetiko, kakšne odnose so imeli naši starši in stari starši. V vsakem primeru lahko veliko spremenite v svojem odnosu, vendar se je potrebno naučiti, kako na pozitiven način, brez manipulacije vplivati na partnerja, da se vzpostavi harmonija v odnosu. Če pa se partner kljub našim velikim osebnim transformacijam, ne želi spreminjati, pa se avtomatsko zgodi, da v naše življenje vstopi bolj pravi partner. Ali ste res veliko naredili na sebi, boste najlažje ocenili po svojem rezultatu. Če rezultat ni tak, kot si ga želite, verjetno ne delate sprememb na dovolj pravi način. Pomoč strokovnjaka na tem področju, nas pripelje do tega, da se naučimo delati spremembe na prav in učinkovit način.

 

Vabljeni na brezplačen posvet v Energijsko kliniko Life Center. Z veseljem vam pomagamo na poti do pravega harmoničnega partnerskega odnosa.

Harmoničen partnerski odnos