Energijsko širjenje uma

 

Komu je program namenjen?

Program je namenjen bogatenju zavesti, poglabljanju znanja o življenju, širjenju horizonta. Namenjen je vsem, mlajšim in starejšim, ki se želijo učiti, kako prenesti energijska znanja v svoje vsakdanje življenje.

 

Zakaj je za uspešno življenje pomembno razširiti um?

Ozek način razmišljanja je največja ovira za dosego uspeha v življenju. Človek, ki gleda na svet ozkoumno, pri soočanju z realnostjo vidi samo prepreke, saj nima pravega znanja, da bi prišel do zastavljenega cilja. Pomanjkanje sposobnosti v posamezniku povzročajo ljubosumje, razočaranje, depresijo, pomanjkanje jasne vizije ter elana za doseganje željenih ciljev. O svojemu potencialu in sanjah ne želi razmišljati, saj je preživetje v sodobnih razmerah že dovolj zahtevna naloga. Takoj, ko se začne človeški um širiti, posameznik na svoje življenje gleda s popolnoma druge perspektive. Dan za dnem se povečuje energijska kapaciteta, ki je ključ, da svoje probleme pretvori v rešljive izzive in hkrati z novim znanjem in voljo že ustvarja nove cilje in vizijo, o kateri prej niti ni pomislil, da je mogoča.

 

Kako program deluje?

Poudarek je na učenju in treningu sprememb, navad, vedenj, razumevanj, motivacije, širokemu pogledu. Pridobili boste nova znanja za kakovost življenja, širjenje zavesti skozi razumevanje principov pravilnega vedenja, ki jih posameznik uresničuje skozi vsakodnevna dogajanja. Posameznik na dolgi rok pridobi vizijo za svojo uspešno prihodnost ter navodila in moč, kako vizijo uresničiti.

 

Kaj vsebuje program?

Program je kombinacija storitev E.Črpališče in E. Hrbtenica.

primeri izvedbe programa ENERGIJSKO ŠIRJENJE UMA

 

Strah in globoka depresija

Težava

32-letna punca je prišla k nam zaradi strahu pred življenjem. Njen strah je bil tako močan, da si ni upala ničesar lotiti, govoriti z ljudmi, kaj še pomisliti na lepo prihodnost.

Ni vedela, da živi v iluziji strahu in v globoki depresiji. Ni čutila smisla, zakaj živi in kaj je njeno poslanstvo. Čutila je veliko pomanjkanje energije, najraje bi cele dneve kar prespala. Vedela pa je samo, da na tak način ne more več naprej in da potrebuje korenito spremembo.

Program

Program obiskuje redno že dve leti, vsak dan. Na začetku je imela nekaj storitev E.Hrbtenica in E.Vitalizacija. Ko pa je redno začela obiskovati E.Črpališče, so njeni rezultati postali veliko hitrejši. Skoncentrirano dobivanje novih znanj za kakovostno življenje je dvignilo tudi njeno zavedanje in tako pohitrilo njen osebni razvoj.

 

Rezultati

Na začetku je imela veliko reakcij in razočaranj, saj je začela spoznavati pravi jaz, ki je pravo nasprotje od videza, ki ga je dajala navzven. Za navidezno super osebo se je skrivala žalost, razočaranje, skrbi, negotovosti,…in tega se ni niti zavedala. Skozi čas se je začela osvobajati nezavednih vedenjskih vzorcev, ki bi v prihodnosti prinesle težave, bolezni in hitrejše staranje. Prvo leto se je začela osvobajati težkih bremen, blokad svojih prednikov in tudi zelo močnih negativnih družbenih prepričanj. Naslednje leto pa je že dobila močno voljo do življenja, notranji mir in občutek, da je njena duša prvič zaživela. Notranja intuicija, ki jo je začela čutiti, jo motivira za nadaljnje brezskrbno življenje. Občuti veliko večjo svobodo, neodvisnost od ljudi in večjo odločnost. Spoznala je tudi, da je strah samo pričakovanje negativnih rezultatov v življenju. Začela je verjeti, da je lahko prihodnost lepa, da je lahko uspešna, da lahko doprinaša svetu in da lahko dobi nove sposobnosti in veščine za življenje, ki stalno prihajajo in se spreminjajo. Počasi se ji odpira vizija in že z veseljem pričakuje naslednjo življenjsko avanturo. Naučila se je sprejemati težke situacije in dobila pogum, da vzame življenje v svoje roke.

 

Iskanje svojega potenciala

Težava

29-letno mamico je prvič pot zanesla k nam, ker je iskala večji smisel v življenju, kot je imeti družino in redno službo. Obupno je iskala svojo pravo pot. Služba in družina jo nikakor nista mogli osrečiti, enostavno ni videla izhoda iz tega. Bila je zelo zmedena in ni znala jasno zbrati svojih misli. Njena glava je bila polna misli, strahu pred neuspehom, razočaranostjo nad svojimi dosedanjimi življenjskimi rezultati. Ni si upala postaviti ciljev, saj ni imela energije, da bi jih lahko realizirala.

Program

Program obiskuje redno več kot dve leti, vsak dan. Prva dva meseca je imela kombinacijo E.Vitalizacija in E.Hrbtenica, potem pa je začela intenzivno obiskovati program E.Črpališče, ki je pohitril njeno razumevanje, zavedanje in posledično tudi rezultate.

 

Rezultati

Na začetku programa je bila zelo zadovoljna, saj si je napolnila svoje iztrošene baterije. Potem pa je sledilo soočanje s sabo. Najprej je videla, da v službi ne more uspeti, saj ne more sprejeti svojih nadrejenih. Vedno je imela sodbe o njih, zato tudi nikakor ni mogla napredovati. Ko je to spoznala, so se že začeli kazati rezultati v službi. Nadrejeni so jo začeli bolj spoštovati, delo je opravila v zelo kratkem času, in dobila je nove projekte, ki so ji bili v veliko veselje. Po letu dni je spoznala svoje potenciale, dobila jasno vizijo, pogum in dodatno voljo, da je lahko speljala novo karierno pot. Z rednim koriščenjem tretmajev je vse izzive uspešno premagala. Prepoznala je tudi svojo nesamostojnost, ter da je pojem ljubezni več let zamenjevala z svojo odvisnostjo do moža. Ko je začela delati na samostojnosti, je moža avtomatsko začela bolj spoštovati. Po koncu drugega leta pa je ugotovila, da sta njuni življenjski viziji tako različni, da je bolje, da gresta vsak svojo pot. Odločitev ni bila lahka, saj je potegnila ogromno življenjskih sprememb. Ločitev je speljala hitro in mirno, hkrati pa se je izboljšal tudi njen odnos z otroci. Predno je začela z našimi programi, jo je čas preživet z otroci zelo izčrpaval, sedaj pa uživa z njimi ter je zelo jasna in konsistentna pri novem načinu vzgoje. Njena spoznanja so, da so bili njeni življenjski rezultati v preteklosti sami po sebi umevni. Celo življenje je bila razvajena, vsi so se odločali namesto nje, reševali njene težave, ona pa je bila vedno le kritična do drugih in nehvaležna. Zaradi razvajenosti, predvsem v otroštvu, je prišlo kasneje v življenju do velike zmede, saj ni več vedela, kaj je prav in kaj ne, kaj naj se odloči, kako stati za odločitvijo, kako se spoprijemati z velikimi izzivi in kako izkoristiti svoj potencial. Nova znanja, ki jih je pridobila, ji pomagajo pri realizaciji novih ciljev in ustvarjanju svetle prihodnosti.