Anksiozna depresija znaki in zdravljenje

Če vas muči anksiozna depresija, torej žalost, potrtost, zaspanost, pomanjkanje energije, pa tudi nerealna zaskrbljenost, nemir, razdražljivost in nespečnost, vam lahko pomagamo. Depresivna motnja, tudi v kombinaciji z anksioznostjo, je rešljiva. Zavedati se morate, da je glavni vzrok za vaše zdravstveno stanje nepravilen način življenja, emocionalno vedenje in genetika.

Depresija znaki


Anksiozna depresija – znaki in vzroki

Porušeno energetsko stanje človeka vpliva na delovanje notranjih organov in povzroči energijsko neravnovesje. To se v telesu zgodi zaradi dolgotrajnega in ponavljajočega negativnega obnašanja do drugih in do samega sebe. Takšno obnašanje spremljajo jeza, strah, skrb, panike, pretirano razmišljanje in negativne misli. Posledice se kažejo tako v fizični bolečini, kot v kožnih boleznih, kroničnih obolenjih in drugih resnih boleznih. Depresivno stanje je eno od takšnih bolezni. Kako prepoznati depresijo? Depresivna motnja je stanje, za katero je značilna:
- Globoka žalost in potrtost,
- Malodušje, obup, občutki krivde,
- Brezvoljnost, pomanjkanje energije,
- Nezadovoljstvo ob prej navdušujočih aktivnostih,
- Motnje koncentracije in spomina,
- Poslabšanje spanja in zmanjšan apetit,
- Manko želje po spolnosti in
- Telesne bolečine brez pravega vzroka.
Depresija ni znak šibkega karakterja, pač pa so njeni znaki posledica motnje v delovanju možganov, zaradi česar je depresija bolezen. Znaki se pogosto začnejo ob hudi stresni situaciji, je pa najverjetneje dedno pogojena, zato se pogosteje pojavlja v družinah, kjer ima depresivno stanje že kdo drug.


Anksiozna depresija znaki

Kako prepoznati depresijo v kombinaciji z anksioznostjo? Ljudje, ki imajo depresijo in anksioznost imajo poleg prej omenjenih simptomov še sledeče: pretiran strah, razdražljivost, nespečnost, utrujenost, oteženo koncentracijo in nemir. Gre za težavne simptome, ki pa niso nerešljivi. Kako se torej rešiti depresije?


Eden od načinov je obisk Energijske klinike Life center, kjer vam bomo svetovali najprimernejši tretma za vas. V osnovi bomo poskrbeli za obnavljanje energije vašega telesa, saj tudi energija potrebuje nego, obnovo in zdravljenje. To naredimo s tretmaji za obnovo življenjske energije in tretmaji za jačanje hrbtenice in vitalnih organov. Vprašanje, kako se rešiti depresije ne bo več v vaših mislih, ko se rešite anksiozne depresije in ko izzvenijo njeni znaki. Veselimo se možnosti, da bomo del vaše preobrazbe in ponovne pridobitve vaše življenjske energije. Vabljeni k obisku naše spletne strani in naše Energijske klinike.

 

Anksiozna depresija