Rešite se stisk v prsih z učinkovito metodo

Pravilno odgovorite na nagradno vprašanje!

Kako se rešiti stisk v prsih?

S pregledom hrbtenice in vitalnosti notranjih organov se vidi, kateri organ je energijsko najbolj šibek. Če je npr. najšibkejši organ srce, to pomeni, da so prisotne blokade pri meridianu srca in posledično tudi pri meridianu ledvic. S terapijami hrbtenice se odpravijo fizične blokade meridiana srca in ledvic, s programom E.Vitalizacija pa se dela tudi na emocionalnem vzroku za nastanek problema. Sčasoma oseba prepozna, katera so tista obnašanja, ki so jo privedla do stisk v prsih. V približno 100 dneh oseba opazi konkretne zdravstvene in emocionalne rezultate, ki so ključni, da dobite močno voljo in motivacijo, da problem popolnoma izkoreninite.

Izkoristite NAGRADNO IGRO za brezplačen posvet in pregled hrbtenice in vitalnosti vaših notranjih organov. Pravilno odgovorite na vprašanje, ki je na koncu članka.

Stiske v prsih so eden od simptomov depresije in izgorelosti. Pogosto imajo osebe, preden se soočijo s stiskami v prsih, relativno uspešno življenje. Imajo lepe družine, uspešen posel ali dobro pozicijo v podjetju, dobre športne dosežke. In kar naenkrat, kot strela z jasnega, se začnejo slabo počutiti, se potijo, tresejo, vrti se jim. Za tem pride žalost, občutek nemoči, zelo slabo počutje. Sedaj že mnogo ljudi ve, da je pomembno dolgotrajno zdravljenje za odpravo posledic izgorelosti, stisk v prsih, depresije. Za uspešno odpravo tega problema pa je ključnega pomena, da se odkrije vzrok za nastanek takšnega stanja. Saj se le na ta način lahko prepreči, da se po rehabilitaciji kadarkoli še ponovi ta problem.

Vzrok za katerokoli slabo zdravstveno stanje je v neravnovesju čustev, ki se nalagajo iz dneva v dan. Čustva je nemogoče izklopiti, vendar prepogosto ali premočno pojavljanje čustev škodljivo vpliva na organe.

Glede na to, da smo sredi poletja, ko vročina še dodatno vpliva na neravnovesje, predvsem V SRCU, je še posebno pomembno paziti na svoje srce, svoje emocije.