Kako se znebiti depresije?

Energijska klinika vam bo pokazala naravno pot do rešitve z NAGRADNO IGRO!

V zadnjem času narašča trend ljudi, ki se borijo s tihim ubijalcem življenja, depresijo. Veliko se piše, kako se soočiti z depresijo, obstaja ogromno vrst pomoči, vendar pa malokdo ve, kaj je najbolj globok vzrok, da se pojavi depresija in kako se jo je mogoče za vedno znebiti.

Si želite tudi vi izkoreniniti depresijo na naraven način? Preberite uspešno zgodbo o Jožetu, kot eno od mnogih zgodb, ki so s to naravno metodo izkoreninili ta globok problem.  Čeprav depresija ne pozna ne starosti, ne pozna finančnega uspeha, ne pozna inteligence, vedno obstaja globok vzrok in rešitev zanjo. 

 

Glavna nagrada vključuje:

  • posvet
  • diagnostiko trenutnega stanja za ugotovitev vzroka vaše depresije
  • 75 min individualni tretma, kjer vam bodo pokazali pot do rešitve za odpravo vzroka vaše depresije

 

Izžrebali bomo enega udeleženca nagradne igre, ki bo prejel glavno nagrado. Vsak, ki sodeluje v žrebanju pa dobi diagnostiko trenutnega stanja za ugotovitev vzroka depresije ter 50% popust za uvodni program. 

Po koncu tretmaja vas bodo spoznali z najbolj primernim programom glede na stopnjo vaše depresije, ki vam bo garantirano pomagal odpraviti depresijo po naravni poti.

Za sodelovanje v žrebanju ter za odobritev popusta v spodnja okenca vpišite pravilen odgovor na nagradno vprašanje. Žrebanje bo v torek, 24. julija 2018.
Osebje Energijske klinike vas bo poklicalo za prost termin. 

 

Si želite izvedeti, kako se je Jože rešil depresije na naraven način?

Jože se je začel soočati s simptomi depresije že pri 27. letih. Eno leto kasneje je ponoči dobil močan panični napad, začele so se stiske, strahovi, žalost, obup, črnogledost, negativne misli in hude nočne more. Bilo ga je strah, da ne bi prišlo tako daleč, da bi si vzel življenje. Najprej je poskusil s pomočjo psihiatrov, dobil antidepresive, ki jih je jemal približno eno leto. Negativni občutki so se zmanjšali, vendar je imel občutek kot da ni več on, ampak kot da je rastlina.

Takratna punca, sedanja žena, je stanovala skupaj s študenti medicine v študentskem domu in se je z njimi pogovarjala o njegovih problemih. Študenti medicine so ji rekli, da naj mu sporoči, da to je le začasna rešitev in da naj poišče neko naravno pot, saj mu bodo antidepresivi z leti poškodovali jetra in ledvica. Takrat se je močno zamislil in opustil zdravila. Stanje se mu je zopet poslabšalo in se je poskušal boriti sam, dokler žena ni našla naravno pot do trajne rešitve njegovega problema. Že na prvem tretmaju je začutil, da s to metodo lahko resnično reši depresijo. Na tretmaje je prihajal vsak dan in upošteval navodila inštruktorja. Prve izboljšave so se začele po približno 20 terapijah. To ga je opogumilo, da je nadaljeval in se v enem letu popolnoma znebil depresije. Pozitivni rezultati so ga navdušili, da se je začel še bolj intenzivno izobraževati. Spoznal je, da ogromno stvari ne ve, čeprav je kot profesor športne vzgoje navidezno zdravo živel, užival uravnoteženo prehrano in se veliko gibal. Sčasoma je tudi odkril, kaj je njegov pravi poklicni potencial, ki ga je iz dneva v dan vedno bolj energijsko napajal in ne izčrpaval kot je bilo to prisotno v prejšnjem poklicu. S to metodo je uspešno in naravno reševal vse potencialne zdravstvene težave, saj je z uporabo nove tehnologije, pravilno delal na preventivi vsak dan.