KAKO PODALJŠATI DAN ZA 24 UR?

Energijska klinika vam omogoča rešitev z NAGRADNO IGRO!

Se kdaj vprašate, zakaj menjate avtomobile? Modernejši in bolj kvalitetni avtomobili omogočajo večje udobje, hitrejšo in varnejšo vožnjo.

Morda veste, kakšna je kvaliteta vašega motorja in katero letnico avtomobila imate? Kaj to pomeni za vas? Kvaliteta motorja je določena že ob rojstvu, to je originalna kvaliteta vaših notranjih organov, ki maksimalno razvijejo svojo moč nekje do 30. leta. Letnica avtomobila pa je vaša biološka starost, ki se razlikuje od kronološke starosti.

Če ste na svoj motor dobro pazili, torej na svoje čustveno ravnovesje,
potem se biološka starost ne razlikuje od kronološke starosti.

Če pa ste imeli veliko neugodnih emocionalnih težav v poslu, odnosih, financah in družini, pa je zagotovo biološka starost višja od kronološke starosti.
To je razlog, da se vam z leti poslabša koncentracija, zmanjkuje vam časa, čeprav obveznosti ni bistveno več, hitreje se razjezite, ljudje vam gredo na živce ipd.

Ko je biološka starost višja od kronološke starosti, nimate več dobre koncentracije, zmanjkuje vam časa, občasno se vam pojavljajo nenadne fizične bolečine (kolena, hrbtenica, ramenski obroč, …),
manjša je potrpežljivost v odnosih, nimate jasnega cilja itd.

 

NAGRADNO VPRAŠANJE:
Od česa je odvisna gladka in varna vožnja skozi življenje?

Odgovor vpiši v spodnji obrazec, kjer lahko tudi vidiš vsebino nagrade, ki jo dobi vsak, ki pravilno odgovori na vprašanje
(odgovor glej v spodnjem delu članka).

Ekipa Life Center vas bo poklicala za ustrezen termin.

Nagrada vsebuje: Diagnostiko vitalnosti notranjih organov ter diagnostiko hrbtenice in delno terapijo, vse skupaj v vrednosti 80€.
Nagradna igra velja do 31.10.2018.

 

Potrebno si je priznati, da če želite hitreje in bolj vitalno priti do vaših ciljev, potrebujete nadgraditi svoj motor. Normalno je, da obnavljate stanovanje, hišo, menjate avtomobile, ste oblečeni v skladu s trendi.

Tudi vaša energija nujno potrebuje obnovo. Ampak, kdo je odgovoren za vašo obnovo. To ste vi sami.

 

Zato je pomembno, da vi kot kreator svojega življenja poskrbite za svojo moč in kvaliteto energije ter nadgradnjo energije oziroma motorja, saj je od kvalitete motorja odvisna gladka in varna vožnja skozi življenje.
Diagnostika vašega motorja oziroma vitalnih organov vam omogoča, da rešite in preprečite okvare in neugodne simptome. Preko diagnostike hrbtenice boste videli moč in natančnost naših znanj ter videli možnost, kako bi se lahko bolj varno in uspešno peljali skozi življenje, če nadgradite svoj motor oziroma vitalno energijo svojih organov.