Znebite se depresije na naraven način

 

Si želiš tudi ti izkoreniniti depresijo na naraven način? Preberi uspešno zgodbo o Jožetu kot eno od mnogih zgodb, ki so s to naravno metodo izkoreninili ta globok problem.  Čeprav depresija ne pozna ne starosti, ne pozna finančnega uspeha, ne pozna inteligence, vedno obstaja globok vzrok in rešitev zanjo. 

 

Kako se je Jože rešil depresije na naraven način?

Jože se je začel soočati s simptomi depresije že pri 27. letih. Eno leto kasneje je ponoči dobil močan panični napad, začele so se stiske, strahovi, žalost, obup, črnogledost, negativne misli in hude nočne more. Bilo ga je strah, da  ... več 

 

Odgovori na nagradno vprašanje: Kaj je tihi ubijalec življenja? in izpolni spodnji obrazec in si poglej kakšna nagrada te čaka!

 


Kako se je Jože rešil depresije
na naraven način?

Jože se je začel soočati s simptomi depresije že pri 27. letih. Eno leto kasneje je ponoči dobil močan panični napad, začele so se stiske, strahovi, žalost, obup, črnogledost, negativne misli in hude nočne more. Bilo ga je strah, da ne bi prišlo tako daleč, da bi si vzel življenje. Najprej je poskusil s pomočjo psihiatrov, dobil antidepresive, ki jih je jemal približno eno leto. Negativni občutki so se zmanjšali, vendar je imel občutek kot da ni več on, ampak kot da je rastlina.

Takratna punca, sedanja žena, je stanovala skupaj s študenti medicine v študentskem domu in se je z njimi pogovarjala o njegovih problemih. Študenti medicine so ji rekli, da naj mu sporoči, da to je le začasna rešitev in da naj poišče neko naravno pot, saj mu bodo antidepresivi z leti poškodovali jetra in ledvica. Takrat se je močno zamislil in opustil zdravila. Stanje se mu je zopet poslabšalo in se je poskušal boriti sam, dokler žena ni našla naravno pot do trajne rešitve njegovega problema. Že na prvem tretmaju je začutil, da s to metodo lahko resnično reši depresijo. Na tretmaje je prihajal vsak dan in upošteval navodila inštruktorja. Prve izboljšave so se začele po približno 20 terapijah. To ga je opogumilo, da je nadaljeval in se v enem letu popolnoma znebil depresije. Pozitivni rezultati so ga navdušili, da se je začel še bolj intenzivno izobraževati. Spoznal je, da ogromno stvari ne ve, čeprav je kot profesor športne vzgoje navidezno zdravo živel, užival uravnoteženo prehrano in se veliko gibal. Sčasoma je tudi odkril, kaj je njegov pravi poklicni potencial, ki ga je iz dneva v dan vedno bolj energijsko napajal in ne izčrpaval kot je bilo to prisotno v prejšnjem poklicu. S to metodo je uspešno in naravno reševal vse potencialne zdravstvene težave, saj je z uporabo nove tehnologije, pravilno delal na preventivi vsak dan.

 

Nagrada

 Vsak, ki pravilno odgovori na vprašanje in pusti kontaktne podatke dobi nagrado:

  • Diagnostiko trenutnega stanja za ugotovitev vzroka depresije (Diagnostika vitalnosti, vrednost 80€) ter 50% popust za uvodni program, ki vključuje E.Hrbtenico in Ind. E.Vitalizacijo. 

 

Po koncu uvodnega programa vas bodo spoznali z najbolj primernim programom glede na stopnjo vaše depresije, ki vam bo garantirano pomagal odpraviti depresijo po naravni poti.

 

Za sodelovanje v žrebanju ter odobritev popusta v zgornja okenca vpišite pravilen odgovor na nagradno vprašanje.


Osebje Energijske klinike vas bo poklicalo za prost termin.

Promocija traja do 28.2.2019.